Flowkey 3 maanden gratis


 

De Yamaha PSR-S775 hoort, net als de Tyros-serie van Yamaha, tot de categorie Arranger Workstations. Het is dan ook een luxueus uitgevoerd keyboard met allerhande eigenschappen die overgenomen zijn uit die Tyros.

 

Voice- en stijluitbreidingen

Dankzij de nieuwe voice- en stijluitbreidingen van Yamaha voor de PSR, kunnen spelers een brede en steeds groter wordende selectie van regionale, etnische en traditionele voices en stijlen gebruiken. Laad ze in uw PSR zodat u meteen authentieke geluiden, ritmes en achtergronden kunt spelen in de muziekstijl van uw keuze.

 

Yamaha Expansion Manager

De Yamaha PSR-S775 is compatibel met Yamaha Expansion Manager. Beheer uw voice-, stijl-, registratie- en andere content; selecteer uw favorieten selecteren of stel een persoonlijke pack samen. Van uw opgenomen sampledata kunt ook uw eigen originele voices en drumkits maken.

 

Input voor gitaar of microfoon

 • Gewicht 11,1 kg
 • Afmetingen 100,2 x 43,7 x 14,8 cm
 • 2 x 15 watt versterking
 • 4 speakers (13 cm x 2 + 5 cm x 2)
 • 61 aanslaggevoelige toetsen
 • Reverb (52 preset + 3 user), Chorus (106 preset + 3 user), DSP (295 Preset + 10 user)
 • 128-stemmige polyfonie
 • 1460 klanken
 • 930 Voices + 50 Drum/SFX Kits + 480 XG Voices
 • TFT kleurendisplay
 • Aansluting voor hoofdtelefoon, microfoon/gitaar, pedal/footswitch, MIDI (IN/OUT), AUX IN (Stereo mini jack), LINE OUT
 • Opslag intern (13 Mb) en USB
 • USB TO DEVICE en USB TO HOST

Inclusief handleiding, lessenaar en adapter.


 

Vergelijk PSR-S775 en de PSR-S975

Klik dit overzicht voor een vergelijk van de Yamaha PSR-S975 en de Yamaha PSR-S775 keyboard modellen.

Handleiding downloadenNederlandstalige handleiding Yamaha PSR-S775.

Overzicht bestandsoverdracht en Midi downloadenNederlandstalige overzicht bestandsoverdracht en MIDI.

Workstation Reference downloadenEngelstalige Workstation Reference.

Workstation Plus Content downloadenEngelstalige Workstation Plus Content.

Workstation DatalistdownloadenEngelstalige Workstation Datalist.

iPhone/iPad Connection Manual downloadenEngelstalige manual iPhone/iPad Connection.


Gratis Adobe Reader downloadenU heeft Adobe Reader® van Adobe Systems Incorporated nodig om PDF bestanden te kunnen openen. Wanneer u geen PDF Reader heeft kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Yamaha PSR-S775 workstation

Dit product is te zien in onze showroom
Verkoopprijs €1.218
€974

Performance-keyboard

De Yamaha PSR-S775 is een performance-keyboard van de nieuwe generatie met meer content en een grote geheugencapaciteit voor expansion packs, dan het voorgaande model PSR-S770.
De PSR-S775 is uitgerust met een microfoon/gitaar-ingang, waardoor hij geschikt is voor livegebruik op het podium, in de studio en thuis.

 

Volledige controle

De PSR-S775 heeft een enorm aantal authentieke gesamplede geluiden waaronder uitmuntende akoestische en elektrische piano's en elektronische geluiden perfect voor de hedendaagse music.

Met twee toewijsbare live-controllers, een modulatiewiel en twee toewijsbare pedaalingangen, geven u volledige controle over voices, stijlen, effecten en andere functies tijdens het spelen.

 

Gebruiksvriendelijk

Yamaha maakt het u makkelijk met dit toegankelijke keyboard. Met het duidelijke kleurenscherm en de gebruiksvriendelijke menustructuur bewaart u tijdens elke actie het overzicht. En dankzij de ingebouwde USB-audiorecorder slaat u moeiteloos uw spelsessie op. Via de USB-poort speelt u al net zo makkelijk WAV-audiobestanden af.

 

Flexibel

Of u nu uw livespel opluistert met begeleidingstracks uit uw muziekbibliotheek of uw feest opleukt met karaoke, de functies voor timestretching, toonhoogte verschuiven, zangstem onderdrukken en mp3-songtekstweergave voegen diepte en veelzijdigheid toe aan elk muzikaal evenement.

 

Nog meer

Heeft u aan de mogelijkheden van de Yamaha PSR-S775 niet genoeg dan is er nog de Yamaha PSR-S975 met meer voices en mogelijkheden voor content. Klik dit overzicht voor een vergelijk van de twee keyboard modellen.

Product video