Silent piano kopen

De beste combinatie van een akoestische en digitale piano. Bespeel een akoestische silent piano of vleugel en luister via uw hoofdtelefoon naar uw pianospel.
Als u in de silent-stand speelt hoort u digitale samples van echte concertvleugels door de hoofdtelefoon.

Wat is een silent piano?

Bij een silent piano levert u niets in op de akoestische kwaliteit van het instrument. Er wordt juist extra digitale techniek aan toegevoegd zodat de piano stil (silent) kan worden gebruikt via een hoofdtelefoon. Als de 'silent'-functie wordt ingeschakeld, raken de hamers de snaren niet meer, en is het geluid alleen te horen via de koptelefoon. Op deze manier profiteren ook akoestische piano's van de nieuwste digitale ontwikkelingen.

 

Waarom een silent piano?

Wilt u ongestoord uw piano bespelen? Een piano met ingebouwd Silent Systeem is dan erg handig. Het Yamaha Silent-systeem is onovertroffen, waardoor u 24 uur per dag kunt oefenen en er vele kenmerken tot uw beschikking staan, waaronder een aantal vooraf geïnstalleerde geluiden, uw eigen spel op kunnen nemen en mobiele apparaten aan kunnen sluiten voor gebruik van de nieuwste apps."

 

Aanbod silent piano's bij Verhoog Muziek

Wij adviseren graag welke Silent piano het beste past bij uw wens. Wij hebben silent-systemen op Yamaha piano's en vleugels.
Ook van Schimmel en Petrof piano's kunnen wij een silent-uitvoering leveren.
Bekijk hier ons aanbod silent piano's.

 

Nieuwe silent systemen SH2 en SC2

U komt de silent systemen van Yamaha onder verschillende afkortingen tegen. De nieuwste modellen zijn het SH2 en SC2-systeem. Silent systemen voorzien van hoogwaardige samples en veel digitale techniek.

 

 

Het eerdere SH silent systeem van Yamaha is gebaseerd op de samples van de Yamaha CFX-concert vleugel. Het type SG2 is gebouwd met samples van de Yamaha CFIIIS-concertvleugel.

 

Rechtstreeks van de fabriek

Alle Yamaha piano's met een silent systeem komen rechtstreeks van de fabriek. Dat wordt optimaal en heel precies uitgevoerd tijdens de bouw van een piano of vleugel.

 

Achteraf silent inbouwen

Als u een piano bezit zonder siltent systeem dan kunnen onze pianotechnici alsnog een systeem inbouwen. Helaas zijn de Yamaha silent systemen daarvoor niet beschikbaar. Neemt u gerust contact op met wensen of vragen over inbouw achteraf.

 

Hoofdtelefoon voor bij uw silent piano

Voor een nieuwe en goede Sennheiser hoofdtelefoon voor uw silent piano bent u bij Verhoog Muziek aan het goede adres. Bekijk direct het aanbod hoofdtelefoons of bekijk de aankoophulp voor hoofdtelefoons waar de belangrijkste eigenschappen van verschillende modellen op een rij zijn gezet zodat u gemakkelijk een juiste keuze maakt.

 

Waar moet u op letten bij het kopen van een piano?

Kom langs in onze showroom om te praten wat uw wensen zijn en wat er te koop is. Bij Verhoog Muziek kunnen wij uw wensen perfect koppelen aan een gericht advies. Uiteindelijk gaat het erom dat u een geschikt instrument vind qua aanschaf van piano op basis van uw klankvoorkeur, de uitvoering van het instrument en wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget. Meer informatie over de aanschaf van een piano of vleugel.

 

Welkom bij Verhoog Muziek

We nodigen u uit om eens rustig rond te kijken in onze showroom waar (silent) piano's speelklaar staan.

Onze merken