specificaties SH2 silent systeem

Afmetingen piano

Hoogte: 121 cm
Breedte: 152 cm
Diepte: 60 cm

Gewicht: 226 kg
88 toetsen, 3 pedalen (middelste pedaal: silent systeem)

maatvoering

Handleiding downloadenEngelstalige handleiding Yamaha SH2 Silent Piano™.

Overzicht bestandsoverdracht en Midi downloadenEngelstalige overzicht bestandsoverdracht en Midi.

Overzicht iPhone/iPad connectie downloadenEngelstalig overzicht iPhone/iPad connectie.

 

 

Gratis Adobe Reader downloadenU heeft Adobe Reader® van Adobe Systems Incorporated nodig om PDF bestanden te kunnen openen. Wanneer u geen PDF Reader heeft kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Yamaha P121 silent SH2

Verkoopprijs €10.815
€10.000
Huurkoop per maand
Betaal in 48 maanden zonder rente
€225

Silent-systeem

De Yamaha P121 silent met SH-systeem.
De fraaie hoge klankkast blijft volledig in tact.

 

Spelen 'zonder' geluid

Bij een silent-uitvoering levert u niets in op de akoestische kwaliteit van het instrument. Er wordt juist extra techniek aan toegevoegd zodat de piano stil (silent) kan worden gebruikt via een hoofdtelefoon. Al vele jaren is Verhoog Muziek dealer van het merk Sennheiser. U kunt van het merk Sennheiser een professionele geluidsweergave en uitzonderlijke draagcomfort verwachten. Bekijk het aanbod hoofdtelefoons.

 

Als de 'silent'-functie wordt ingeschakeld, raken de hamers de snaren niet meer, en is het geluid alleen te horen via de koptelefoon. Daarnaast kunnen de Yahama Silent-piano's worden verbonden met externe versterkers, maar ook met pc's en iPads/iPhones. U kunt de audio-uitgangen aansluiten op een hifi-installatie, mobiele audiotoestellen of externe boxen. Op deze manier kunnen ook akoestische piano's 'profiteren' van de digitale ontwikkelingen bij Yamaha.

 

Topinstrument in zijn klasse. Prachtig ontwerp en fraaie kast vervaardigd naar Europese voorkeuren.

Piano kopen

U bent van harte uitgenodigd in de showroom in Nijkerk om te luisteren en spelen op verschillende piano's. Bekijk ons aanbod nieuwe piano's en tweedehands piano's of piano's met Silent Systeem. Wij adviseren u graag welke piano het beste past bij uw wens of vraag vrijblijvend informatie aan.

Product video