Piano kopen en per maand betalen

 

specificaties SC2 silent systeem

Afmetingen piano

Hoogte: 121 cm
Breedte: 152 cm
Diepte: 61 cm

Gewicht: 237 kg

88 toetsen, 3 pedalen (middelste pedaal: silent systeem)

maatvoering

Handleiding downloadenEngelstalige handleiding Yamaha SC2 Silent Piano™.

Overzicht bestandsoverdracht en Midi downloadenEngelstalige overzicht bestandsoverdracht en Midi.

Overzicht iPhone/iPad connectie downloadenEngelstalig overzicht iPhone/iPad connectie.

 

 

Gratis Adobe Reader downloadenU heeft Adobe Reader® van Adobe Systems Incorporated nodig om PDF bestanden te kunnen openen. Wanneer u geen PDF Reader heeft kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Yamaha B3 silent SC2

Dit product is te zien in onze showroom
Verkoopprijs €7.939
€7.385
Huurkoop per maand
Betaal in 48 maanden zonder rente
€165

Silent-systeem SC2

De Yamaha B3 piano is het topmodel in de B-serie. De omvang van de klankkast geeft een volle klank met name in het midden- en lage gedeelte. Nu ook leverbaar met SC2 silent-systeem.

 

Spelen 'zonder' geluid

Bij een silent-uitvoering levert u niets in op de akoestische kwaliteit van het instrument. Er wordt juist extra techniek aan toegevoegd zodat de piano stil (silent) kan worden gebruikt via een hoofdtelefoon

Al vele jaren is Verhoog Muziek dealer van het merk Sennheiser. U kunt van het merk Sennheiser een professionele geluidsweergave en uitzonderlijke draagcomfort verwachten. Bekijk het aanbod hoofdtelefoons.

 

Als de 'silent'-functie wordt ingeschakeld, raken de hamers de snaren niet meer, en is het geluid alleen te horen via de koptelefoon. Daarnaast kunnen de Yahama Silent-piano's worden verbonden met externe versterkers, maar ook met pc's en iPads/iPhones. U kunt de audio-uitgangen aansluiten op een hifi-installatie, mobiele audiotoestellen of externe boxen. Op deze manier kunnen ook akoestische piano's 'profiteren' van de digitale ontwikkelingen bij Yamaha.

 

Natuurlijk blijft deze akoestische piano een lust voor het oog door het elegant gedetailleerde, traditionele ontwerp. Met vernieuwde zwenkwieltjes makkelijk te verplaatsen.

 

Piano kopen?

U bent van harte uitgenodigd in de showroom in Nijkerk om te luisteren en spelen op verschillende piano's. Bekijk ons aanbod nieuwe piano's en tweedehands piano's of piano's met Silent Systeem. Wij adviseren u graag welke piano het beste past bij uw wens of vraag vrijblijvend informatie aan.

Product video