Ook beschikbaar in gepolijst ebbenhout met chroomafwerking, gepolijst wit, gepolijst donker mahonie, gepolijst donker walnoot, donker walnoot met open poriën, gesatineerd natuurlijk kersenhout, gesatineerde natuurlijke beuk.

silent uitvoering

Afmetingen piano

Hoogte: 113 cm
Breedte: 149 cm
Diepte: 53 cm

Gewicht: 194 kg
88 toetsen, 3 pedalen (middelste pedaal: demper)

maatvoering

Yamaha B2

Dit product is te zien in onze showroom
Verkoopprijs €5.131
€4.775
Huurkoop per maand
Betaal in 48 maanden zonder rente
€107

Nieuwe zangbodem

De Yamaha B2 piano heeft een mooie balans tussen prijs en kwaliteit. De introductie van de Yamaha B2 binnen de B-serie benadert professionele standaarden, terwijl de piano betaalbaar blijft. Met de laatste productietechniek, een grotere klankkast stijgt deze piano naar een bewezen, hoog ontwerp. Uitgerust met een stevige sparrenhouten zangbodem met verstevigde kroon, om te verzekeren dat de klankkwaliteit gedurende vele jaren consistent blijft. De sterke steunen, die voor extra stevigheid zorgen, hebben nu een elegante afwerking in zwart.|


Voor de ambitieuze artiest is dit instrument een goede keuze binnen dit budget.


Het elegant gedetailleerde, traditionele ontwerp zorgt ervoor dat de b2 mooi oogt in elke zitkamer.
Met vernieuwde zwenkwieltjes makkelijk verplaatsen.

Piano kopen bij Verhoog Muziek

U bent van harte uitgenodigd in de showroom in Nijkerk om te luisteren en spelen op verschillende piano's. Bekijk ons aanbod nieuwe piano's en tweedehands piano's of piano's met Silent Systeem. Wij adviseren u graag welke piano het beste past bij uw wens of vraag vrijblijvend informatie aan.

Product video