specificaties SC2 silent systeem

Afmetingen piano

Hoogte: 109 cm
Breedte: 148 cm
Diepte: 54 cm
Gewicht: 174 kg
88 toetsen, 3 pedalen (middelste pedaal: silent systeem)

maatvoering

Handleiding downloadenEngelstalige handleiding Yamaha SC2 Silent Piano™.

Overzicht bestandsoverdracht en Midi downloadenEngelstalige overzicht bestandsoverdracht en Midi.

Overzicht iPhone/iPad connectie downloadenEngelstalig overzicht iPhone/iPad connectie.

 

 

Gratis Adobe Reader downloadenU heeft Adobe Reader® van Adobe Systems Incorporated nodig om PDF bestanden te kunnen openen. Wanneer u geen PDF Reader heeft kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Yamaha B1 silent SC2

Dit product is te zien in onze showroom
Verkoopprijs €5.650
€5.250
Huurkoop per maand
Betaal in 48 maanden zonder rente
€118

Silent systeem SC2

De Yamaha B1 piano is een perfect klinkende akoestische piano met lichte aanslag.
Prima studiepiano en geschikt voor startende pianisten. Nu met SC2 silent-syteem nog meer flexibilteit.

 

Spelen 'zonder' geluid

Bij een silent-uitvoering levert u niets in op de akoestische kwaliteit van het instrument. Er wordt juist extra techniek aan toegevoegd zodat de piano stil (silent) kan worden gebruikt via een hoofdtelefoon. Al vele jaren is Verhoog Muziek dealer van het merk Sennheiser. U kunt van het merk Sennheiser een professionele geluidsweergave en uitzonderlijke draagcomfort verwachten. Bekijk het aanbod hoofdtelefoons.

 

Als de 'silent'-functie wordt ingeschakeld, raken de hamers de snaren niet meer, en is het geluid alleen te horen via de koptelefoon. Daarnaast kunnen de Yahama Silent-piano's worden verbonden met externe versterkers, maar ook met pc's en iPads/iPhones. U kunt de audio-uitgangen aansluiten op een hifi-installatie, mobiele audiotoestellen of externe boxen. Op deze manier kunnen ook akoestische piano's 'profiteren' van de digitale ontwikkelingen bij Yamaha.

 

De B1 van Yamaha blijft de compacte piano met een ronde, eerlijke klank zoals die ook zonder silent-systeem beschikbaar is.

Piano kopen?

U bent van harte uitgenodigd in de showroom in Nijkerk om te luisteren en spelen op verschillende piano's. Bekijk ons aanbod nieuwe piano's en tweedehands piano's of piano's met Silent Systeem. Wij adviseren u graag welke piano het beste past bij uw wens of vraag vrijblijvend informatie aan.

Product video