Wat moet ik doen met mijn piano?

 

Reparatie aan piano of vleugel

Wij weten als geen ander hoe dierbaar uw instrument voor u is. Wij weten ook hoe een piano dient te klinken en te spelen. Wij voeren alle denkbare reparaties uit. Dankzij de vakmanschap van onze medewerkers op het gebied van pianotechniek en  meubelwerk, kunnen wij veel, zo niet alles voor u betekenen.

 

In Nijkerk hebben we een royale werkplaats

We voeren een keur aan werkzaamheden uit:
zangbodem repareren; frame spuiten en opnieuw bevilten; stempennen vernieuwen; nieuwe besnaring (staal en bas snaren); kamdruk herstellen; nieuwe sierbevilting aanbrengen; bevilting kastwerk vervangen; kast bijwerken en poetsten; hang- en sluitwerk polijsten; hamerkoppen vernieuwen; mechaniek afstellen.
En wat er niet bij staat kan u altijd vragen.

 

Onze ruime werkplaats in Nijkerk.

Wij maken van uw zorg onze zorg

Of het nu gaat om de reparatie van een kapotte poot of de restauratie van een complete vleugel. Wij voeren uw opdracht met de grootst mogelijk zorg uit!

 

Maar we zijn ook realistisch..

Heeft een instrument een zangbodem zonder spanning en met scheuren? Is het stemblok aan vervanging toe? Zijn de snaren verroest, de viltjes en leertjes in het mechaniek versleten? Of heeft er in de winter een muisje gewoond? En is de kast beschadigd en vol kringen van koffiebekers en wijnglazen? Dan is de vuilstort helaas toch echt het eindpunt...

 

Uw piano hoeft niet naar de vuilstort.

Onze merken