Piano of vleugel kopen bij Verhoog Muziek

Verhoog Muziek is een familiebedrijf dat sinds 1965 door Joop Verhoog geleid wordt. Wij hebben in de loop der jaren een indruk-wekkende kennis van de markt en de instrumenten opgebouwd. 

Een piano of vleugel uitkiezen is geen eenvoudige zaak. Zoveel merken, zoveel prijzen, meningen en klanken. Akoestisch, digitaal of een combinatie?

Al 100 jaar ervaring in de branche. Levering door heel Nederland met eigen transportdienst.
Er is een onverminderd grote belangstelling voor pianospelen, echter velen twijfelen nog of ze het pianospel wel onder de knie kunnen krijgen. ”Ben ik niet te oud om dit nog te leren?” is een vaak gestelde vraag of men denkt: ”Ik ben helemaal niet muzikaal”. Wij zeggen dan hardop: ”Nee, u bent nooit te oud om te leren en u denkt vaak onterecht dat u niet muzikaal bent."

We hebben in onze ruime showroom altijd een keur aan nieuwe en tweedehands piano´s speelklaar staan. Kom eerst spelen en luisteren naar wat u mooi vind klinken en overleg dan met ons verkoopteam voor de beste prijs.

 

Waar moet u op letten bij het kopen van een piano?

Voordat u naar een piano gaat kijken is het handig om uzelf de vraag te stellen: voor welk soort pianist of voor welke vorm van musiceren is de piano bedoeld?
Anders gezegd: welke kwalitatieve eisen stelt u aan de piano?

Kom langs in onze showroom om te praten wat uw wensen zijn en wat er te koop is.
Bij Verhoog Muziek kunnen wij uw wensen perfect koppelen aan een gericht advies.
Uiteindelijk gaat het erom dat u een geschikt instrument vind qua aanschaf van piano op basis van uw klankvoorkeur, de uitvoering van het instrument en wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget.

Ook kunt u overwegen een piano te kopen of huren met ons huurkoopsysteem: maximale flexibiliteit, minimale zorgen!

 

Informatie over de piano

De rond het einde van de 18e eeuw ontwikkelde buffetpiano zorgde ervoor dat tal van mensen piano begonnen te spelen. Dankzij een verticale opbouw en de horizontaal bewegende hamers is hij verrassend compact. Buffetpiano’s staan in de regel bij mensen thuis, in scholen en in kleinere zalen. Er bestaan ook grotere modellen die, qua klankkwaliteit en volume, niet hoeven onder te doen voor kleine vleugels.

 

Wij hebben alle bekende merken is ons assortiment: Schimmel, Yamaha, Petrof, Samick, Sauter, Ritmüller, Bechstein, August forster, Rippen, Pleyel, Blüthner en Steinway & Sons. Bekijk ons complete asssortiment nieuwe piano's of tweedehands piano's

Alle tweedehands piano's zijn nagekeken door onze ervaren pianotechnicus. Wij garanderen u met de aanschaf van een tweedehands piano nog vele jaren speelplezier.

 

Informatie over de vleugel

Vleugelpiano’s bestonden al één eeuw vóór de eerste buffetpiano. Met zijn structuur en mechaniek spreekt een vleugel veel muzikaler aan op het spel van de pianist dan zelfs de beste buffetpiano.
Het dubbele drukpuntmechanisme van de vleugel laat snelle nootrepetities toe zonder dat je de toetsen daarvoor telkens hoeft los te laten. Bovendien dragen de pedalen van een vleugel bij aan een bijzonder expressief spel. We hebben in onze ruime showroom altijd een keur aan nieuwe en tweedehands vleugels speelklaar staan.

 

Al onze piano's en vleugels worden met het gratis Verhoog Muziek Servicepakket geleverd:

 • Gratis pianobank t.w.v. 129 euro
 • Stemmen voor aflevering
 • Afregelen en intoneren (waar nodig) voor aflevering
 • Eerste stembeurt bij u thuis 6-8 weken na levering
 • Levering vrij aan huis door onze eigen transportdienst (gelijkvloers in Nederland)
 • Tot 5 jaar garantie

Dit servicepakket vertegenwoordigt een waarde van 495 euro en bieden wij u gratis aan!

Bij huurkoop is het servicepakket bij levering afhankelijk van de voorwaarden en verkoopafspraken.

 

Silent piano kopen

Niet iedereen vindt pianomuziek op elk moment van de dag even prettig. Denk maar aan de overige gezinsleden en de buren. Daarom bouwen leveranciers ook piano’s met een Silent-systeem.
Silent piano’s zijn volwaardige akoestische instrumenten met dezelfde respons en klankschakeringen. Middels vernuftige (digitale) techniek kunt u een hoofdtelefoon aansluiten en uw piano bespelen zonder wie dan ook te storen. Lees de aankoophulp van silent piano's of bekijk het assortiment van akoestische piano's met het silent systeem.

 

Tips voor onderhoud van de piano

 • Verwijder stof met een zachte, schone doek van de ombouw.
 • Leg een zachte doek op het klavier, wanneer u niet speelt, om te voorkomen dat het klavier stoffig wordt. Indien nodig, mag u de toetsen met een licht vochtige doek schoonmaken. Er mogen echter GEEN waterdruppels in de tussenruimten belanden.
 • Gebruik nooit alcohol of oplosmiddelen, omdat die de toetsen beschadigden. De chemische samenstelling van in de handel verkrijgbare detergenten kan de lak beschadigen.
 • Het instrument is niet echt bedoeld als opbergruimte. U mag er weliswaar partituren op leggen, maar er geen vaas, aquarium, dranken e.d. op zetten.
 • Plaats het instrument nooit in het directe zonlicht, op vochtige plaatsen of op plaatsen met grote temperatuurverschillen.

Lees hier meer over onderhoud van de piano..

 

Yamaha heeft voor de aankoop van haar merk alle informatie op een rijtje gezet in een aankoopgids

 

Neem contact met ons op om te praten over de mogelijkheden en wat passend is voor u!

 

Bel Verhoog Muziek  033-246 04 44   Mail Verhoog Muziek  e-mail   Route naar Verhoog Muziek  route


 

Onze merken