Pfeiffer 116 Tradition

Dit product is te zien in onze showroom
Verkoopprijs €6.750
Huurkoop per maand
Betaal in 48 maanden zonder rente
€140

Mooiste Duitse piano

Met deze Pfeiffer 116 Tradition koopt u misschien wel de mooiste Duitse piano. Pianobouwer Pfeiffer voert al 5 generaties de boventoon in de piano industrie. Uitvindingen en baanbrekende innovaties typeren dit prachtige merk. Vol trots dragen ze het predikaat: "Made in Germany" van de Duitse pianobond.

 

Zijdemat wit

De elegantie van deze piano wordt versterkt door de zijdemat, witte afwerking. De kast is in elk detail optimaal. Net als het binnenwerk en mechaniek dat volledig is nagekeken door onze eigen pianotechnici.
De aanslag is stevig en geeft een volle, diepe toon.

 

Stuttgart

Deze piano is in 1985 in de historische fabrieken in Stuttgart gebouwd. Tien jaar later verhuisde het bedrijf naar Leonberg. Vandaag de dag staat daar nog steeds de hoofdvestiging van de Flügel- und Klavierfabrik Carl A. Pfeiffer GmbH & Co. KG.

Wij garanderen u met de aanschaf van deze prachtige en verfijnde Pfeiffer nog vele jaren speelplezier.

 

Piano kopen?

U bent van harte uitgenodigd in de showroom in Nijkerk om te luisteren en spelen op verschillende piano's. Bekijk ons aanbod nieuwe piano's en tweedehands piano's of piano's met Silent Systeem. Wij adviseren u graag welke piano het beste past bij uw wens of vraag vrijblijvend informatie aan.