Afmetingen vleugel

Lengte: 188 cm
Breedte: 148 cm

Gewicht 315 kg

 

Steinway & Sons

Steinway & Sons B-211

Dit product is te zien in onze showroom
Verkoopprijs €38.500
Huurkoop per maand
Betaal in 48 maanden zonder rente
€802

Prachtige occassion

We hebben eindelijk weer een Steinway aan kunnen kopen uit particulier bezit. Een prachtige Steinway & Sons model A-188 uit 1984.

Model A-188 heeft een perfect lengte (188 cm) voor een allround vleugel: ook al past hij in de huiskamer, het formaat is nog steeds ruim voldoende om een grotere ruimte met rijke klanken te vullen.

 

Briljante, heldere klank

Kenmerkent voor deze vleugels zijn de briljante, heldere klank met veel zeggingskracht in het middenregister en mooie bassen. Hij speelt zeer soepel en geeft een maximale controle over uw spel.

 

Revisie

Deze vleugel heeft nog revisie en grondig onderhoud nodig. Dat voeren wij graag uit samen met de toekomstige eigenaar. Uiteraard gebruiken we origineel Steinway & Sons materialen en worden die op de door Steinway voorgeschreven wijze aangebracht en verwerkt, daardoor is dit ook na revisie 100 procent een échte Steinway.

 

Vleugel kopen?

U bent van harte uitgenodigd in de showroom in Nijkerk om te luisteren en spelen op verschillende piano's en vleugels. Bekijk ons aanbod piano's en vleugels. Wij adviseren u graag welke piano het beste past bij uw wens of vraag vrijblijvend informatie aan.

Product video