Sigma Guitars Est. 1970

Sigma Guitars is ontstaan eind jaren 60 in Japan. Hier maakte Sigma veel USA gitaren na met veel kwaliteit maar voor een veel lagere verkoopprijs.

Nu staat de fabriek in Korea en hun logo meldt met trots 'Sigma Guitars Est. 1970'.

 

Catalogus downloadenSigma catalogus.

 

 

Gratis Adobe Reader downloadenU heeft Adobe Reader® van Adobe Systems Incorporated nodig om PDF bestanden te kunnen openen. Wanneer u geen PDF Reader heeft kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Sigma GECE3+

Dit product is te zien in onze showroom
Verkoopprijs €699

Topmodel

De Sigma GECE3+ is ons topmodel in onze nieuwe Sigma lijn. Een  akoestische western gitaar met Fishman Flex Plus element. De materialen die gebruikt zijn voor deze gitaar zijn van hoge kwaliteit. Door een ultradunne UV-afwerking is de maximale klank gegarandeerd.

 

Ebbenhout/Fijnspar

Deze gitaar is opgebouwd uit een massief Europese Fijnspar bovenblad en body van Ebbenhout.
van Mahonie.
De diecast mechanieken zijn massief gegoten en daarna verchroomd.

Topkam en brugzadel zijn van bot en de fretten van Micarta.

 

Grote klankkast

De grote klankkast van de Sigma GECE3+ heeft een buikomvang van een OM Grand. Het Cutaway profiel helpt alle frets te bereiken.

Het geluid is veelzijdig, duidelijk en krachtig, met een grote speelbaarheid en goede reacties op verschillende stijlen en genres.

 

Akoestische gitaar kopen

De gitaar die u wilt kopen moet goed klinken en lekker voelen. Kom langs om de instrumenten te bespelen en wij stemmen de gitaar ter plekke voor een optimale klank. Wij adviseren u graag welke gitaar het beste past bij uw wens of vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Aankoophulp gitaar kopen

U kunt zich vast thuis voorbereiden met onze online aankoophulp.