Sigma Guitars Est. 1970

Sigma Guitars is ontstaan eind jaren 60 in Japan. Hier maakte Sigma veel USA gitaren na met veel kwaliteit maar voor een veel lagere verkoopprijs.

Nu staat de fabriek in Korea en hun logo meldt met trots 'Sigma Guitars Est. 1970'.

 

Catalogus downloadenSigma catalogus.

 

 

Gratis Adobe Reader downloadenU heeft Adobe Reader® van Adobe Systems Incorporated nodig om PDF bestanden te kunnen openen. Wanneer u geen PDF Reader heeft kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Sigma DR-28

Dit product is te zien in onze showroom
Verkoopprijs €510
€475

Sigma DR-28

De Sigma DR-28 is een fraaie staalsnarige gitaar met een look die afgeleid is van de traditionele Amerikaanse akoestische gitaren.

Behalve een massief sitka spruce bovenblad, heeft de Sigma DR-28 achter- en zijkanten van palissander die - gecombineerd met de witte bodybindingen - zorgen voor een opvallend uiterlijk.

 

Warm karakter

Het geluid van de Sigma DR-28 heeft over het algemeen een warm karakter, zonder dat het flauw of saai wordt.
Omdat de mahonie hals een palissander toets heeft wordt een lichte attack toegevoegd, zodat elke noot een perfecte definitie meekrijgt binnen het akkoord.

De Grover stemknoppen en het vlekkeloze vakmanschap maken de Sigma DR-28 tot een waardevol instrument.

 

Akoestische gitaar kopen

De gitaar die u wilt kopen moet goed klinken en lekker voelen. Kom langs om de instrumenten te bespelen en wij stemmen de gitaar ter plekke voor een optimale klank. Wij adviseren u graag welke gitaar het beste past bij uw wens of vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Aankoophulp gitaar kopen

U kunt zich vast thuis voorbereiden met onze online aankoophulp.

Product video