Hoofdtelefoon kopen bij Verhoog Muziek


Ongestoord uw instrument bespelen of muziek luisteren? Met een hoofdtelefoon kunt u zo lang èn zo luid spelen op uw silent of digitale piano als u wilt. In de aankoophulp voor hoofdtelefoons van Verhoog Muziek zijn de belangrijkste eigenschappen van verschillende modellen op een rij gezet zodat u gemakkelijk een juiste keuze maakt. Bekijk het assortiment hoofdtelefoons van Verhoog Muziek.

 

Gesloten hoofdtelefoon

De gesloten hoofdtelefoon zorgt ervoor dat er geen geluid naar uw omgeving lekt en u hoort weinig van de omgeving. Wanneer u privé wilt luisteren en andere mensen niet wilt storen is dit de koptelefoon voor u. Ook zit de gesloten hoofdtelefoon comfortabeler dan de open hoofdtelefoon. Dit komt doordat de koptelefoon niet op uw oren drukt. 

Open hoofdtelefoon

De open hoofdtelefoon is vaak kleiner van formaat. Hierdoor lekt de open hoofdtelefoon wel geluid naar de omgeving en hoort u zelf ook meer van de omgeving. De hoofdtelefoon sluit niet volledig de oren af. 

Comfort en gewicht 

Bij een gesloten koptelefoon kunnen de oren warm aan gaan voelen. De open koptelefoon is gemakkelijker mee te nemen omdat het een kleiner formaat is.  Des te groter het model, des te meer gewicht. De kans is dan ook dat dit gewicht kan gaan drukken op uw hoofd. Let daarom goed op de hoofdband.

De kabel

Doorgaans is de bekabeling aan de linkerkant van uw stereo-koptelefoon bevestigd. Dit heet eenzijdige bekabeling. Sommige modellen hebben een dubbelzijdige bekabeling wanneer er een Y-kabel naar beide oortjes loopt.  Is uw kabel te kort? Op simpele wijze kunt u uw kabel verlengen met een verlengingskabel. Is uw kabel te lang? Dan kunt u een kabelbinder aanschaffen.

Geluidsweergave van de bas

Sennheiser heeft een heldere, frisse geluidsweergave. De bas in hoofdtelefoons is niet te vergelijken met de geluidsweergave op grote luidsprekers of subwoofers. Maar sommige fabrikanten tunen hun koptelefoon juist zodat de nadruk wordt gelegd op de lage tonen (zoals de Beats van Dr. Dre). Dit gaat wel ten koste van de natuurlijke geluidsweergave. Ook heb je in koptelefoons een betere geluidsweergave van het basgeluid dan in earbuds doordat ze simpelweg klein zijn. 

Dealer van Sennheiser


Voor een nieuwe Sennheiser hoofdtelefoon bent u bij Verhoog Muziek aan het goede adres. Al vele jaren is Verhoog Muziek dealer van het merk Sennheiser. U kunt van het merk Sennheiser een professionele geluidsweergave en uitzonderlijke draagcomfort verwachten.
Verhoog Muziek verzekert u met een hoofdtelefoon van dit merk een optimale muziekbeleving.

 

Twee jaar garantie bij Sennheiser

Sennheiser biedt u twee jaar garantie op het gekochte product. Heeft u een vraag aan Sennheiser over uw product of over de garantie? Via dit contactformulier op hun website kunt u uw vraag stellen.

 

Over het Duitse merk Sennheiser

Het Duitse merk Sennheiser wordt geroemd om hun audio-producten. Door hun jarenlange ervaring te combineren met degelijkheid en innovatie creëren ze steeds weer nieuwe technieken. Geluid moet tot leven komen. Geluid kan je ergens brengen waar je niet bent. Sinds de oprichting in 1945 is het merk een grote speler in de wereld van audio. De koptelefoons, microfoons en tal van andere producten worden over de hele wereld gebruikt. Dit merk staat voor premium producten, geweldig in geluid met een onverstoorbare luisterervaring.

Onze merken