Agenda

 

Wijzigingen voorbehouden

De informatie in deze agenda is met zorg en nauwkeurigheid samengesteld aan de hand van gegevens die verstrekt werden door de impresariaten, producenten en gezelschappen.
Controleer altijd
de eigen website voor de meest actuele concertinformatie.
Verhoog Muziek aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de op deze pagina verstrekte informatie.

Muzikale activiteiten Verhoog Muziek

Zaterdag
8 september 2018
overdag
Nijkerk
Grote Kerk
Open Monumentendag Kerk en orgel geopend om te spelen, kijken en luisteren.
 
Zaterdag
8 september 2018
16:00
Nijkerk
De Fontein
Zaterdagmiddagconcert Horizonkwartet (Marte Gerritsma, Riëtte Olthof, Gan Sun en Ruben Tekelenburg) spelen op vier vleugels Incantatie IV van Simeon ten Holt. De vleugels staan centraal in de kerkzaal opgesteld. De luisteraars zitten rondom het Horizonkwartet. Er zijn mensen die het mooi vinden om de muziek van Simeon ten Holt op een andere manier dan zittend op een stoel mee te maken. Die mogelijkheid wordt in De Fontein ook geboden. Het vierkoppige ensemble zal u 90 minuten lang betoveren met dit hypnotiserende en intrigerende muziekstuk.
 
Zaterdag
8 september 2018
20:00
Putten
Stroud
Randmeerconcerten 'inluisteren' tijdens het extra zomerconcert met het Arcadië Trio: Steven Geraads (klarinet), Timothée Busch (cello) en Henriëtte Wirth (vleugel).
 
Zaterdag
29 september 2018
20:00
Putten
De Vanenburg
Randmeerconcerten Delta Piano trio: Gerard Spronk (viool), Irene Enzlin (cello), Vera Kooper (Steinway vleugel) spelen werken van Mozart, Mansurian en Dvorák.
Onze merken