Belangrijkste kenmerken Content Clavis 224

Afmetingen orgel

  • hoogte (exclusief lessenaar): 108 cm
  • breedte: 125 cm
  • diepte (inclusief pedaal): 86 cm

Brochure downloadenNederlandstalige brochure Content Clavis 224.

 

 


Gratis Adobe Reader downloadenU heeft Adobe Reader® van Adobe Systems Incorporated nodig om PDF bestanden te kunnen openen. Wanneer u geen PDF Reader heeft kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Content Clavis 224

Dit product is te zien in onze showroom
Verkoopprijs €5.195
Huurkoop per maand
Betaal in 48 maanden zonder rente
€108

Virtual Player Position

Compact tweeklaviers orgel Content Clavis 224 in houten meubel. Content levert met de Clavis 224 een volwaardig instrument dat past in elk interieur. Nog persoonlijke wordt het instrument door een ruime keuze aan kleuren. Uiteraard beschikt ook dit Clavis 224 orgel over de nieuwste technologie van Content met Virtual Player Position.

 

Kerkorgelklank

U hoort een realistische kerkorgelklank door de Invention Technology, ontwikkeld in eigen beheer.
Een veelzijdig instrument dat beschikt over vier verschillende klankwerelden: Barok, Classic, Romantisch of Symfonisch. In een vertrouwd robuust en duurzaam meubel.

 

Standaard in blank eiken uitvoering.
Tegen meerprijs is het orgel ook te verkrijgen in een witte of zwarte uitvoering.

Orgel kopen

Met 100 jaar ervaring in de branche heeft Verhoog Muziek nooit haar kerncompetentie uit het oog verloren, namelijk de expertise op het gebied van orgels. Wij hebben een uitgebreid assortiment nieuwe en tweedehands orgels. U bent van harte uitgenodigd in de showroom in Nijkerk om orgels te bespelen. Wij adviseren u graag welk orgel het beste past bij uw ambities en wensen of vraag vrijblijvend informatie aan.

 

Product video