Belangrijkste kenmerken Content Clavis 125

Afmetingen orgel

  • hoogte (exclusief lessenaar): 91 cm
  • breedte: 112,5 cm
  • diepte: 39 cm

Brochure downloadenNederlandstalige brochure Content Clavis 125.

 

 


Gratis Adobe Reader downloadenU heeft Adobe Reader® van Adobe Systems Incorporated nodig om PDF bestanden te kunnen openen. Wanneer u geen PDF Reader heeft kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Content Clavis 125

Dit product is te zien in onze showroom
Verkoopprijs €3.065
Huurkoop per maand
Betaal in 48 maanden zonder rente
€64

EĆ©nklavier

De Content Clavis 125 is een krachtig eenklaviers orgel. De Clavis 125 is de Benjamin van de Contentfamilie. Een fraai compact eenklaviers orgel voor een scherpe prijs.

 

Volwaardig instapmodel

Content levert een volwaardig instapmodel. Een instrument dat past bij een bescheiden speelstijl en weinig ruimte inneemt in uw interieur. Uiteraard beschikt ook deze Clavis 125 over de nieuwste technologie van Content. U hoort een realistische kerkorgelklank door de Invention Technology, ontwikkeld in eigen beheer. Ruim in klankmogelijkheden door de beschikbaarheid van maar liefst drie klankstijlen met elk 24 registers.

 

Modulair

Een robuuste bijbehorende bank is optioneel en kost € 276,-. De leverancier heeft voor deze prijsstelling gekozen omdat u achter dit orgel ook een eigen stoel of bank kunt plaatsen die mogelijk beter past bij uw speelmogelijkheden of  interieur. Tegen meerprijs is het orgel ook te verkrijgen in een witte of zwarte uitvoering. Getoonde prijzen zijn adviesprijs. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en ons huurkoopsysteem.

 

Orgel kopen

Met 100 jaar ervaring in de branche heeft Verhoog Muziek nooit haar kerncompetentie uit het oog verloren, namelijk de expertise op het gebied van orgels. Wij hebben een uitgebreid assortiment nieuwe en tweedehands orgels. U bent van harte uitgenodigd in de showroom in Nijkerk om orgels te bespelen. Wij adviseren u graag welk orgel het beste past bij uw ambities en wensen of vraag vrijblijvend informatie aan.

Product video