Ruim 95 jaar vakmanschap en ruime keuze bij Verhoog muziek

Verhoog Muziek BV is gespecialiseerd op de verkoop en verhuur van toetseninstrumenten (piano’s, vleugels, orgels, digitale piano’s, stagepiano’s en keyboards). Daarnaast vindt de muziekliefhebber bij ons ook een ruime keus aan kleinere instrumenten en gitaren. U vindt er ook muziekaccessoires (zoals bijvoobeeld metronomes, pianolampen en banken). In de entertainmentwinkel in Nijkerk vindt u ook een groot assortiment CD’s, DVD’s en computergames. Ook kunt u daar terecht voor bladmuziek.

 

Verhoog Muziek is een familiebedrijf dat sinds 1965 door Joop Verhoog geleid wordt. Joop Verhoog heeft ruim 45 jaar ervaring in dit vak, en heeft in de loop der jaren een indrukwekkende kennis van de markt en de instrumenten opgebouwd. U kunt hem in alle functies van het bedrijf tegenkomen, of het nu om de verkoop, de inkoop, bij het oplossen van technische vragen of het piano stemmen op concertniveau gaat. Hij is persoonlijk lid van de Vereniging voor Pianotechnici Nederland (VvPN). Het bedrijf is ook aangesloten bij de Nederlandse Piano- en Muziekinstrumentenbond (NPMB). Verhoog Muziek is erkend als leerbedrijf voor pianotechnici. U vindt Verhoog Muziek in Nijkerk. Nijkerk ligt centraal in Nederland, en van daar uit worden ook alle transporten gecoördineerd. De transporten vinden uitsluitend door de eigen transportdienst plaats. Hier is ook het atelier van het bedrijf, waar reparaties en renovaties doorgevoerd worden.


Joop Verhoog, algemeen directeur Verhoog Muziek 

Het echte vakmanschap is nodig voor de piano’s en vleugels, en daar is Verhoog Muziek specialist. Naast de verkoop en de verhuur van deze instrumenten heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van concertverhuur.Wij verzorgen voor concerten en muzikale evenementen in het hele land de concertvleugels en andere toetseninstrumenten. Dankzij onze eigen transportdienst en eigen concertstemmers  kunt u erop vertrouwen dat het instrument op de juiste tijd, op de juiste plaats en in perfecte staat aanwezig is. Wij zijn er bijzonder trots op dat zo vele artiesten en organisatoren steeds weer de weg naar ons bedrijf vinden!

 

Verhoog Muziek historie

Verhoog Muziek is opgericht in 1916 door Hendrik Verhoog, en is een echt familiebedrijf. In de oorlog nam Johannes (Joh) Verhoog de activiteiten van zijn vader over, en hij bleef tot 1985 in het bedrijf actief. Zijn zonen Henk en Joop namen de leiding van hem over, en ook dochter Riet heeft een belangrijke rol in het Apeldoornse filiaal gespeeld. Na het uittreden van Riet en Henk heeft Joop sinds 1992 alleen de leiding over het bedrijf. De volgende generatie is ook al aan Verhoog Muziek verbonden. Geke Verhoog is het hoofd van de administratie en Johan Verhoog leidt samen met Rob Fenger Verhoog Muziek Entertainment in Nijkerk. Begonnen werd in het begin van de twintigste eeuw met harmoniums en piano’s. Al gauw kwamen daar grammofoonplaten en bladmuziek bij. De geluidsdragers waren heel lang één van de belangrijkste omzetbrengers voor het bedrijf, maar door de komst van het internet is deze markt aan grote veranderingen onderhevig. In al die jaren heeft Verhoog Muziek nooit haar kerncompetentie uit het oog verloren, nl. de expertise op het gebied van orgels en piano’s. Harmoniums werden electrische orgels, en die werden weer digitale orgels. Het populaire electronische orgel uit de jaren ‘60-’80 is praktisch verdwenen en heeft plaats gemaakt voor keyboards en Clavinova’s. Daarnaast heeft het digitale kerkorgel voor huiskamergebruik een grote groei doorgemaakt. Deze instrumenten zijn nauwelijks van een echt kerkorgel te onderscheiden en brengen de “koningin van de instrumenten” bij u thuis.

verhoog muziek is aangesloten bij de nederlandse piano- en muziek- instrumentenbond en vereniging voor pianotechnici nederland


Onze merken