Kleur

De Johannus orgels worden standaard geleverd in blank eiken.
Andere kleuren en/of houtsoorten zijn optioneel leverbaar.
Wilt u uw orgel in een andere kleur of houtsoort? Neemt u dan contact met ons op.

 

Klavier

Johannus biedt voor de meeste modellen als upgrade nog betere klavieren aan!

  • HQT klavier kunststof (standaard)
  • HQT klavier kunststof met houten kern
  • HQT klavier hout belegd
  • UHT houten klavieren

 

Pedaal

De Johannus orgels worden geleverd met een kwalitatief hoogwaardig en slijtvast pedaal. Deze pedalen worden draadloos op het orgel aangesloten en zijn onderhoudsvrij.
U kunt kiezen uit een recht-, concaaf-, raco- of ago pedaal.

Afmetingen:

  • hoogte (exclusief lessenaar): 115 cm
  • hoogte (inclusief lessenaar): 139 cm
  • breedte: 133 cm
  • diepte (exclusief pedaal): 63 cm
  • diepte (inclusief pedaal): 99 cm

 

Externe aansluitingen:

 

Handleiding downloadenNederlandstalige handleiding Johannus Opus 250.

 

 


Gratis Adobe Reader downloadenU heeft Adobe Reader® van Adobe Systems Incorporated nodig om PDF bestanden te kunnen openen. Wanneer u geen PDF Reader heeft kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Johannus Opus 250

Verkoopprijs €6.495
Dit product is (uit)verkocht. Neem contact met ons op voor een alternatief of bekijk het aanbod gerelateerde producten onderaan deze pagina.

Showroommodel

Johannus Opus 250 tweeklaviers orgel. Een mooi showroommodel voor een gunstige prijs. U bent van harte uitgenodigd in Nijkerk om het showroommodel te bespelen. 

 

Een gevarieerde dispositie van 36 stemmen, te bedienen via verlichte tuimel-registers. Al decennia lang weet Johannus met de Opus een serie orgels neer te zetten die keer op keer zijn bespelers verrast. Het eenvoudige concept: een volwaardig huiskamerorgel met een rijk palet aan mogelijkheden. De Opus 250 biedt de orgelliefhebber een eigentijds instrument voor de huiskamer van vandaag.

 

Opus 250

Niet voor niets is de Opus al sinds jaar en dag het best verkochte orgel van Johannus. De authentieke serie was en is in al zijn schakeringen het muzikale icoon van elke orgelminnende huiskamer. De knappe combinatie van eigentijds design, verfijnde klanken van onvervalste Johannus-kwaliteit en innovatieve technieken maakt ook de Opus 250 tot een must-play voor de hedendaagse organist.


Naast de Opus-serie heeft Johannus een nieuw orgel uitgebracht: de Johannus Classic 250.

 

Orgel kopen

Met 100 jaar ervaring in de branche heeft Verhoog Muziek nooit haar kerncompetentie uit het oog verloren, namelijk de expertise op het gebied van orgels. Wij hebben een uitgebreid assortiment nieuwe en tweedehands orgels. U bent van harte uitgenodigd in de showroom in Nijkerk om orgels te bespelen. Wij adviseren u graag welk orgel het beste past bij uw ambities en wensen of vraag vrijblijvend informatie aan.

Dit product is (uit)verkocht. Neem contact met ons op voor een alternatief of bekijk het aanbod gerelateerde producten onderaan deze pagina.
Product video