Selectie uit de gratis apps van Yamaha:

 • Graded Hammer (GH) toetsenbord (88 toetsen)
 • 504 klanken met Dynamic Stereo pianosample
 • 64-stemmige polyfonie
 • Dual / Layer functie
 • Opname recorder 6 tracks
 • USB-to-host
 • MIDI In / Out
 • Versterker met Acoustic Optimizer
 • 2 speakers 2x 20 Watt
 • Hoogte: 85cm
 • Breedte: 137cm
 • Diepte: 50cm
 • Gewicht: 49kg

Handleiding downloadenNederlandstalige handleiding Yamaha Arius YDP-V240.

Overzicht bestandsoverdracht en Midi downloadenNederlandstalige overzicht bestandsoverdracht en MIDI.

MIDI Reference downloadenEngelstalige MIDI Reference.

iPhone/iPad Connection Manual downloadenEngelstalige manual iPhone/iPad Connection.


Gratis Adobe Reader downloadenU heeft Adobe Reader® van Adobe Systems Incorporated nodig om PDF bestanden te kunnen openen. Wanneer u geen PDF Reader heeft kunt u hier gratis Adobe Reader downloaden.

Yamaha Arius YDP-V240

Verkoopprijs €1.793
€1.250
Dit muziekinstrument is (uit)verkocht, neem contact met ons op of bekijk het aanbod gerelateerde producten onderaan deze pagina.

Veelzijdig

De Yamaha Arius YDP-V240 is een ensemble piano: digitale piano en keyboard in één. Dit is een erg veelzijdig model. Je kunt er simpelweg pianospelen, maar ook samen spelen met een virtuele band of jouw piano-spel opnemen. Yamaha Arius YDP-V240 heeft een nieuw ontwikkeld klavier, pianogeluid en kastontwerp.

 

Dit model vult het gat wat al enkele jaren bestaat tussen het topmodel in de betaalbare DGX-serie en het startermodel in de Clavinova CVP-serie. Een slimme zet! 

 

Alles in één

De YDP-V240 is een perfecte oplossing voor (met name) gezinnen waarin er zowel piano als keyboard wordt gespeeld. Deze V240 is namelijk een alles in één oplossing. Tegelijkertijd kan ook de pianist die graag bezig is met compositie of arrangeren voor koor-, band- of orkestdoeleinden al aardig het hart ophalen met deze YDPV240.

 

Expressief

De PureCF-klankopwekking biedt de expressieve opnamen van een Yamaha-concertvleugel.
Deze opnamen bevatten een aantal dynamische niveaus van pianissimo tot fortissimo, zodat u de gevoelige aanslag van een zachte passage kunt ervaren, evenals de pure kracht van met twee handen gespeelde akkoorden.

 

Synthetisch ivoor

Het nieuwe Graded Hammer-klavier met toetsbeleg van synthetisch ivoor is uitermate geschikt voor zowel gevorderde als beginnende pianisten. Het gewogen mechaniek biedt dezelfde aanspreekbaarheid als bij de hamers in een vleugel. En nu zorgt dat toetsbeleg van synthetisch ivoor ook nog voor dat poreuze, gevoelsmatige, dat u alleen van een bouwer van akoestische vleugels zoals Yamaha mag verwachten. Het oppervlak absorbeert het vocht van vingers waardoor serieuze pianisten ook gedurende langere perioden comfortabel kunnen spelen.

Digitale piano kopen?

Wij adviseren graag welke Yamaha digitale piano het beste past bij uw ambities, pianoles of pianomuziek. We nodigen u uit om eens rustig rond te kijken in onze showroom waar veel digitale piano's speelklaar staan. Ook levert Verhoog Muziek een gratis servicepakket om de kwaliteit en speelplezier te garanderen. 

Dit muziekinstrument is (uit)verkocht, neem contact met ons op of bekijk het aanbod gerelateerde producten onderaan deze pagina.
Product video